< Till bloggens startsida

Yankee Candle - Orange Dreamsicle

Jag har fantastiska vänner som gav mig en mycket vacker låda fylld med tio olika dofter som inte säljs/är svåra att få tag i här i Sverige. Självklart kunde jag inte vänta länge, utan så gott som rusade in i full fart för att smälta en av dem. Först ut...
 
Orange Dreamsicle hade jag aldrig tidigare luktat på, och med handen på hjärtat kan jag säga att jag knappt uppmärksammat den trots mååånga besök på den amerikanska hemsidan. Har länge funderat på att göra en beställning från USA eller England, men denna doft har jag inte haft en tanke på att köpa. Jag är så glad för att jag inte gjort någon beställning ännu, för nu vet jag absolut vilken doft jag MÅSTE ha med på min inköpslista. Orange Dreamsicle är kategoriserad under Mat & Kryddor och har en doft av apelsin- och vaniljglass och ja, jag kan inget annat än att hålla med. Dock så skulle jag nog säga att den känns mer fräsch än matig. Men den är helt fantastisk. Det syrliga från apelsinen kompletterar det söta i vaniljen, och doften är behaglig och mild. Vissa dofter är så starka att jag får huvudvärk och ledsnar efter max en halvtimme, men inte denna - jag ska ha den tänd heeela kvällen.
 
Här har jag verkligen en nykomling på min topplista, den är helt klart en av mina absoluta favoriter och jag rekommenderar den verkligen!
 
Betyg:
5 av 5.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0